Cautare

News

Facultatea de Informatică va invită la seminariile “Învață de la specialiștii Google”…

 

Dobândește noțiuni fundamentale de digital skills de la traineri certificați Google și află cum obții certificarea Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii europeni. Participa la cursurile gratuite în cadrul Atelierelor Digitale din universitatea ta!

Program seminarii în Corp M, sala M113

  • sâmbătă - 21.05.2016, orele 11.00-15.00
  • miercuri – 25.05.2016, orele 17.00-21.00

 

Înscriere online pe platforma de mai jos!

Mai multe detalii la www.leaders.ro/atelieruldigital/

 

 


 

 

 


FACULTATEA DE INFORMATICĂ PARTICIPĂ LA PRIMA EDIŢIE A ȘCOLII
“ADVANCED STUDY SCHOOL ON IMAGING FOR MEDICAL APPLICATIONS” (SSIMA)

 

La prima ediţie a școlii “Advanced Study School on Imaging for Medical Applications” (SSIMA) dedicată medicinei computaţionale, participare de excepție:

  • Prof. Alfred M. Bruckstein – Technion – Israel Institute of Technology, Israel si Co-fondator al SSIMA (dreapta)
  • Dr. Dorin Comaniciu – Siemens Corporate Technology, Princeton, US (langa Alfred)
  • George. T. Haber – Cresta Fund.  George is a visionary and successful Serial Entrepreneur, Marketing Guru and Strategist (langa Elena)
  • Dr. Elena Ovreiu – Co-fondator al SSIMA
  • Prof. Iustin Priescu  Co-fondator al SSIMA

 

Mai multe detalii găsiți pe site-ul http://imag.pub.ro/ssima/

 

 


 

Echipa Universității Titu Maiorescu a câștigat MEDALIA DE AUR la concursul INFOMATRIX – selecția națională, secțiunea “Programming”

 

Echipa Universității Titu Maiorescu a câștigat MEDALIA DE AUR la concursul INFOMATRIX (www.infomatrix.ro) – selecția națională, secțiunea Programming, care a avut loc în data de 27 martie 2015. Echipa a fost formată din Rareș-Sebastian Popa și Andrei-Cătălin Tudor, studenți ai Facultății de Informatică, fiind coordonată de lect.univ.dr.ing. Dan Laurențiu Grecu.

 


 

Echipa Universității Titu Maiorescu a câștigat Locul III și Medalia de Bronz la concursul internațional INFOMATRIX – secțiunea “Hardware Control”

 

Echipa Universității Titu Maiorescu a obținut locul III și Medalia de Bronz, la concursul internațional INFOMATRIX (infomatrix.ro) la secțiunea Hardware Control, cu proiectul de cercetare “Sistemul pentru detectarea și recunoașterea sunetelor din mediul natural”. Echipa a fost formată din Andra Gabriela Necula, Alexandru Crihan, Petruț Oancea, studenți în anul I zi și din Valentin Bica, Sandu Daniel, studenți în anul II zi, din Facultatea de Informatică, fiind coordonați de lect.univ.dr.ing. Dan Laurențiu Grecu.

La concursul INFOMATRIX Internațional, desfășurat în perioada 8-12 mai 2014, la București, au participat 255 de proiecte de cercetare, prezentate de echipe din 43 de țări, de pe 6 continente.

 


 

Echipa Universității Titu Maiorescu a câștigat Locul I la concursul INFOMATRIX – selecția națională, secțiunea “Hardware Control”

 

Echipa Universității Titu Maiorescu a câștigat Locul I la concursul INFOMATRIX (www.infomatrix.ro) – selecția națională, secțiunea Hardware Control, care a avut loc în perioada 11-12 aprilie 2014. Echipa a fost formată din Andra Gabriela Necula și Alexandru Crihan, studenți ai Facultății de Informatică, fiind coordonată de lect.univ.dr.ing. Dan Laurențiu Grecu.

 


 

Universitatea Titu Maiorescu a devenit Centru de Testare Autorizat CERTIPORT (http://www.certiport.com), în cadrul Facultății de Informatică!

 Conf.univ.dr.ing. Iustin PRIESCU – Decan al Facultații de Informatică

Premiul de Excelență în proiectul Acces pentru profesori și studenți la Office 365

Pe 3 decembrie a avut loc la hotelul JW Marriott din București prima ediție a Galei Premiilor EduManager.ro, un eveniment organizat de Oameni și Companii și portalul național EduManager.ro, care și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează cu rezultate vizibile în domeniul educaţiei. Gala s-a bucurat de prezența ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, a senatorului Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat, fost ministru al Educației, a secretarului de stat Vasilica Ștefania Duminică și a fostului secretar de stat în Ministerul Educației, Stelian Fedorca.

La evenimentul prezentat de actorul Adrian Păduraru au participat peste 160 de persoane, reprezentanți ai managementului învățământului superior, ai învățământului preuniversitar, lideri ai organizațiilor neguvernamentale din domeniul educației și ai mediului de afaceri.

Mai multe detalii in articolul http://www.edumanager.ro/articol.php?id=13928.