Cautare

Despre noi

Viitorul se prezintă excelent pentru specialiştii IT, începând cu funcţiile executive şi terminând cu cele de conducere. Tehnologia este în plin avânt, companiile de Internet se dezvoltă expansiv şi automatizarea pătrunde la nivelul tuturor sistemelor. Companiile existente işi creează Website-uri şi dezvoltă strategii Web în timp ce caută modalităţi de a-şi reduce costurile prin automatizare. Un număr mare de specialişti IT va fi necesar pentru intreţinerea sistemelor, îmbunătăţirea reţelelor existente, implementarea de noi strategii, maximizarea conexiunilor la nivel global.

Facultatea de Informatică pregateşte specialişti în informatică şi tehnologia informaţiei care pot ocupa o gamă largă de locuri de muncă: programatori de aplicaţii software, proiectanţi de site-uri WEB, proiectanţi de sisteme de calcul si servicii de reţea, informaticieni în institute de cercetare, intreprinderi, administraţie, birouri de creaţie multimedia, consultanţa, profesori de informatică, cercetători în informatică, administratori de reţele de calculatoare, administratori de baze de date.

SPAȚII ȘI DOTĂRI

  • Adresa clădirii unde se desfăţoară activităţile didactice: Calea Văcăreşti nr. 187, corp V și corp M, sector 4, Bucureşti
  • Amfiteatre: 3, fiecare cu 100 de locuri
  • Laboratoare de informatică: 5, fiecare cu 25 de stații de lucru
  • Săli de seminar: 8
  • Data Center propriu realizat în tehnologie Blade și virtualizare
  • Acces pentru profesori și studenți la DREAMSPARK PREMIUM și la Office 365