Cautare

Programul Erasmus în imagini

Universitatea Titu Maiorescu a găzduit în perioada 6-10 decembrie 2018 Council of National Delegates (CND) – cel mai important eveniment din acest semestru al Erasmus Student Network (ESN) International

 

Universitatea Titu Maiorescu a găzduit în perioada 6-10 decembrie 2018 Council of National Delegates/Consiliul Reprezentanților Naționali (CND) – cel mai important eveniment din acest semestru al Erasmus Student Network (ESN) International.

Erasmus Student Network (ESN) este cea mai mare organizație studențească din Europa care va sărbători anul viitor treizeci de ani de voluntariat în sprijinul mobilităților internaționale de studiu și practică. Cu peste 12 000 de voluntari în 40 de țări care activează atât la nivel internațional, național, cât și local, ESN organizează periodic evenimente destinate voluntarilor.

Secțiunea locală ESN UniBuc a acceptat provocarea de a organiza pentru prima dată în Romania al doilea eveniment internațional ca mărime din cadrul ESN International, iar Universitatea Titu Maiorescu a venit în sprijinul acestor voluntari curajoși devenind instituția gazdă.

CND Bucharest 2018 a fost evenimentul care a adunat peste 150 de participanți din peste 30 de țări printre care și membrii board-ului ESN International și ai Consiliului Reprezentanților Naționali din toate țările membre ESN. Voluntari ESN din România, dar și internaționali, împreună cu Universitatea Titu Maiorescu au contribuit la organizarea acestui eveniment.

Deschiderea oficială a avut loc joi, 6 decembrie, în Aula Magna a Universității Titu Maiorescu. În cadrul acestei ceremonii, UTM, prin intermediul doamnei Rector prof.univ.dr. Smaranda Angheni și a doamnei Prorector conf.univ.dr. Ioana Panc, a urat bun venit participanților. Au urmat trei zile solicitante, pline de prezentări și dezbateri, dar și de evenimente sociale care au avut scopul de a introduce participanții în atmosfera La Belle Époque. Fiind unul dintre cele mai importante evenimente internaționale organizate anual, în cadrul acestuia s-au luat decizii importante privind viitorul organizației. Agenda a mai conținut și diferite subiecte ce urmăresc îmbunătățirea funcționării organizaționale și integrarea celor trei nivele (local, național și international).

Nu este pentru prima dată cand UTM este gazda unui eveniment ESN. Relația dintre universitate și secțiunea locală ESN UniBuc este una productivă, UTM sprijinind activitatea voluntarilor ESN UniBuc.

UTM a găzduit prima întâlnire dintre studenții Erasmus+ din București și ESN UniBuc din acest semestru (Welcome meeting), a fost locul unde noii voluntari au primit primele informații despre ESN (Induction day) și a devenit cinematograf pentru studenții internaționali (Movie Night).

Universitatea Titu Maiorescu este un promotor activ al programului Erasmus+ pe care îl implementează din anul 2005.


Universitatea Titu Maiorescu si Erasmus aduc inca o poveste de la Paris!

http://povesticufluturi.ro/cariera/bursa-de-studii-in-strainatate/


 

Universitatea Titu Maiorescu, din București și Universitatea Al-Hawash, din Homs, Siria au semnat un acord bilateral de parteneriat in domeniul educației și cercetării științifice, în data de 27 iunie 2016


 

Vizita oficială a Universității Wuhan din China – 20 octombrie 2015


Erasmus Open Doors – sesiunea mai 2015

 

Dear World Romania și UTM