CONFERINŢA „ALIANŢA NORD-ATLANTICĂ ŞI SECURITATEA LUMII CONTEMPORANE. 70 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA NATO, 15 ANI DE LA INTRAREA ROMÂNIEI ÎN NATO”

 

Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti şi Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Relaţii Internaţionale organizează Conferinţa „Alianţa Nord-Atlantică şi securitatea lumii contemporane. 70 de ani de la înfiinţarea NATO, 15 ani de la intrarea României în NATO”. Evenimentul va avea loc în data de 23 aprilie 2019, de Ziua Universităţii Titu Maiorescu, începând cu ora 12.00, în Aula Magna a Universităţii (Calea Văcăreşti, nr. 189, Corp M, et. 2). La manifestare vor participa reprezentanţi ai Preşedinţiei, Parlamentului şi Guvernului României, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, academicieni, oameni politici, experţi în securitate naţională şi internaţională, cadre universitare, cercetători ştiinţifici, studenţi.

Conferinţa va cuprinde alocuţiuni din partea instituţiilor statului şi o serie de prezentări susţinute de personalităţi emblematice ale mediului public naţional şi internaţional, urmate de intervenţii ale participanţilor. Prezentările şi alte contribuţii vor fi cuprinse în volumul Conferinţei, care va fi realizat de organizatori la o editură de prestigiu. O amplă prezentare a evenimentului va fi publicată în revista LAUDATIO, editată de Institutul Academic Titu Maiorescu.

În acest cadru academic de elită, vă adresăm invitaţia de a lua parte la Conferinţă.

COMITETUL DE ORGANIZARE