Descoperă experiența de vară perfectă la UTM Summer School!

 

Vara este momentul perfect pentru a-ți îmbogăți cunoștințele, a-ți dezvolta abilitățile și a te conecta cu o comunitate de oameni dornici să exploreze și să învețe. UTM Summer School este o oportunitate unică de a-ți petrece vacanța într-un mod productiv și distractiv. Cu o varietate de ateliere captivante precum: atelier de autoapărare, atelier de healthy cooking, ateliere de prim ajutor, educație financiară și consiliere în carieră, UTM Summer School îți oferă un program complet pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Sub motto-ul learn new life hack skills this summer, vei avea oportunitatea să participi la o serie de ateliere care să te pregătească pentru viața de adult și pentru a acționa în diferite situații.

 

Atelier de healthy cooking

Mâncarea nutritivă și echilibrată joacă un rol crucial în menținerea unei vieți sănătoase. La UTM Summer School, vei avea ocazia să înveți secretele bucătăriei de la profesioniști în domeniu. Vei descoperi tehnici de gătit, ingrediente delicioase și moduri creative de a-ți pregăti mesele zilnice. Acest curs îți va oferi cunoștințele necesare pentru a te bucura de o alimentație echilibrată și sănătoasă pe termen lung. Vei avea oportunitatea să lucrezi în echipă, să gătești 3 tipuri de mâncare și să deguști alături de colegii tăi propriile preparate.

Data: 07 iulie 2023

Ora: 14:00

Locația: Cantina UTM (Calea Văcărești 189, Corp M, parter)

Instructor: Chef Valentin Dumitescu (Chefi la Cuțite)

Locuri disponibile: 12

Formular înscriere: https://forms.gle/zN94jPFCey6P16VB8

 

Atelier de prim ajutor în caz de înec

Într-o țară cu o mare varietate de lacuri, râuri și acces la Marea Neagră este esențial să cunoaștem tehnicile de prim ajutor în caz de înec (submersie). UTM Summer School îți oferă oportunitatea de a învăța cele mai recente tehnici și proceduri de salvare în apă. La bazinul de înot Dinamo, sub îndrumarea specialiștilor din domeniu (instructori certificați în prim ajutor și salvamari), vei învăța cum să identifici semnele de pericol, cum să intervii rapid și cum să acorzi primul ajutor în situații critice. Acest ateliere te vor transforma într-un cetățean responsabil și pregătit să facă față oricărei situații de urgență.

Data: 20 iulie 2023

Ora: 12:00

Locația: Bazinul de înot al clubului sportiv Dinamo

Instructor: Salvamari Dinamo & Instructori BLS AUMAM

Locuri disponibile: 15

Formular înscriere: https://forms.gle/myZyi8VuqJrpHiA47

 

Atelier de educație financiară

Dacă vrei să dobândești abilități solide în gestionarea banilor și să-ți construiești un viitor financiar stabil, acest atelier este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi! Într-o lume în continuă schimbare, cunoștințele și abilitățile financiare au devenit esențiale pentru succesul personal și profesional. La atelierul nostru de educație financiară, vei învăța prin intermediul unor jocuri, strategii și tehnici eficiente pentru administrarea banilor, economisirea inteligentă, investiții profitabile, cum să setezi obiective financiare și planificarea financiară pe termen lung.

Data: 12 iulie 2023

Ora: 15:00

Locația: Sala M209

Instructor: Echipa Banocontrol

Locuri disponibile: 40

Formular înscriere: https://forms.gle/GgtTLPjvXySpGPUd8

 

Atelier de management al stresului

Atelierul nostru de management al stresului este conceput pentru a oferi studenților strategii și tehnici eficiente pentru a face față și a gestiona stresul în viața de zi cu zi.  Dacă te confrunți cu examene stresante sau ești o persoană preocupată de echilibrul personal, acest atelier te va ajuta să îți descoperi resursele interioare și să îți construiești rezistența la stres. Atelierul  va include o serie de prezentări, discuții interactive, exerciții practice și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Data: 15 iulie 2023

Ora: 11:00

Locația: M209

Instructor: Psiholog Andreea Mirescu și Psiholog Maria Olteanu (Centrul Train Your Mind)

Locuri disponibile: 30

Formular înscriere: https://forms.gle/JjWV3kX5f4So5soo9

 

Atelier de autoapărare

Siguranța personală este o abilitate esențială în lumea de astăzi. Atelierul de autoapărare din cadrul UTM Summer School îți va oferi cunoștințele și tehnicile necesare pentru a te proteja în cazul unei posibile agresiuni. Veți învăța metode eficiente de autoapărare, cum să eviți un conflict și cum să îți păstrezi calmul în situații de criză. Indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică, acest atelier îți va îmbunătăți încrederea și îți va oferi abilități esențiale pentru siguranța ta.

Data: 22 iulie 2023

Ora: 10:30

Locația: Sala de Sport UTM (Bd. Gheorghe Șincai, nr. 16)

Instructor: Cristian Milea (Campion internațional al Kickboxing)

Locuri disponibile: 20

Formular înscriere: https://forms.gle/6i9G4gmFaePFRr1h9

 

Atelier de resucitare cardio-pulmonară și Defibrilator Extern Automat

Ai vrea să fii pregătit să salvezi vieți în situații de urgență? Vrei să înveți cum să acționezi rapid și eficient în cazul unui stop cardio-respirator? Atunci acest atelier este pentru tine! Atelierul nostru te va învăța tehnicile vitale de resuscitare cardio-pulmonară (RCP) și utilizarea defibrilatorului extern automat (DEA). Vei învăța cum să acționezi în cazul unui stop cardio-respirator, cum să aplici corect compresiile toracice și cum să utilizezi un DEA pentru a restabili ritmul cardiac normal. Atelierul este conceput pentru toate nivelurile de cunoștințe și nu necesită experiență anterioară în domeniul medical.

Data: 01 iulie 2023 – 30 iulie 2023

Ora: 16:00 – 19:00

Locația: Parcul Herăstrău, Roaba de Cultură | Acces liber

 

Consiliere în carieră

Deciziile legate de carieră sunt extrem de importante și pot influența în mod semnificativ viitorul tău. La UTM Summer School, vei putea participa la sesiuni individuale de consiliere în carieră, unde vei primi îndrumare și sprijin în luarea deciziilor legate de profesia ta. Vei accesa resurse din diferite domenii de activitate, vei explora opțiuni de carieră și vei primi consiliere personalizată. Vino să descoperi perspective și informații relevante pentru planul tău de carieră!

Data: 01 iulie 2023 – 30 iulie 2023

Ora: Cu programare (on-line sau fizic)

Locația: Microsoft Teams sau fizic la sediul CCOC (Calea Văcărești nr. 198, Corp M, etaj 1)

Link programare: https://shorturl.at/vTW89

 

UTM Summer School reprezintă o oportunitate fantastică de a-ți petrece vara într-un mod educativ și distractiv. Atelierele îți vor oferi cunoștințe și abilități valoroase, pe care le poți folosi pe tot parcursul vieții tale.
Înscrie-te acum la UTM Summer School și descoperă o vară plină de aventură și informații noi!

Pentru mai multe detalii te sfătuim să accesezi periodic pagina www.utm.ro sau rețelele noastre de socializare pentru a rămâne informat cu privire la datele și orele când se vor organiza aceste ateliere.
Te așteptăm să îți petreci vara alături de noi!