ANUNȚ

În ziua de 26 noiembrie 2019, ora 11, în sala M 209, va avea loc susținerea publică a tezei de abilitare, cu titlul “Evoluții normative și jurisprudențiale ale Uniunii Europene prin prisma personalității sale juridice”, elaborată de Prof.univ.dr. Dan Vătăman, titular la Universitatea Ovidius din Constanța.


 

ANUNȚ

În ziua de 1 noiembrie 2019, ora 9, în sala M 209, va avea loc susținerea publică a tezei de abilitare, cu titlul “Evoluții și perspective ale transplantului hepatic în România”, elaborată de Conf.univ.dr. Vlad Brașoveanu, titular la Universitatea Titu Maiorescu București.


 

  • Teză de abilitare – Conf.univ.dr. Conf.univ.dr. Vlad Brașoveanu

 


ANUNȚ

În ziua de 1 noiembrie 2019, ora 12, în sala M 209, va avea loc susținerea publică a tezei de abilitare, cu titlul “Corelații între biomateriale, proteze valvulare cardiace și tehnici chirurgicale folosite în protezarea valvulară aortică”, elaborată de Conf.univ.dr.Horațiu Moldovan, titular la Universitatea Titu Maiorescu București.


 

  • Teză de abilitare – Prof.univ.dr. Horațiu Moldovan

 


 

ANUNȚ

În ziua de 22 martie 2017, ora 12, în sala M 209, va avea loc susținerea publică a tezei de abilitare, cu titlul “Conceptul de infracțiune în doctrina penală europeană”, elaborată de Prof.univ.dr. Constantin Sima, titular la Universitatea Titu Maiorescu București.


 

  • Teză de abilitare – Prof.univ.dr. Constantin Sima

 


 

  • Teză de abilitare – Prof.univ.dr. Ionel Bostan