10 motive pentru care să dai admiterea la UTM!

 

  1. Abonament de sănătate: Una dintre principalele preocupări ale oricărui student este accesul la servicii medicale. Universitatea Titu Maiorescu oferă studenților un abonament de sănătate la clinica privată Regina Maria, asigurându-se că aceștia au acces la servicii medicale de calitate. Această facilitate ajută studenții să-și mențină starea de sănătate și garantează că aceștia se pot concentra asupra studiilor fără a-și face griji în privința sănătății lor.
  1. Cantină – restaurant: UTM înțelege importanța de a oferi studenților mese nutritive. Cantina modernă din corpul M a UTM oferă o gamă largă de opțiuni delicioase și sănătoase. Studenții au la dispoziție mâncăruri echilibrate, care le susțin sănătatea și le permit să se concentreze pe studii.
  1. Cămine moderne: Un alt mare beneficiu este reprezentat de căminele centrale și moderne care sunt puse la dispoziția studenților. Acestea oferă condiții de cazare confortabile și sigure. Camerele sunt dotate cu facilități moderne, asigurând studenților un mediu de trai propice în timpul anilor de facultate.
  1. Cabinet stomatologic: Înțelegând nevoile studenților, universitatea dispune de un cabinet stomatologic în campusul medical din IOR. Aici, studenții beneficiază de servicii stomatologice de înaltă calitate, la prețuri preferențiale. Această facilitate le oferă siguranța că vor primi îngrijire adecvată pentru sănătatea orală, fără a fi nevoiți să caute servicii stomatologice în afara campusului universitar.
  1. Mobilități Erasmus+: Universitatea Titu Maiorescu oferă studenților oportunitatea de a participa la programele de mobilitate Erasmus+. Aceasta experiență internațională le oferă oportunitatea studenților de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile într-un mediu multicultural.
  1. Consiliere în carieră: Universitatea Titu Maiorescu acordă o importanță deosebită consilierii în carieră a studenților săi. Aceștia beneficiază de servicii specializate de orientare profesională, consiliere în alegerea carierei și pregătire pentru integrarea pe piața muncii. Astfel, studenții sunt ghidați și sprijiniți în luarea deciziilor importante legate de cariera lor.
  1. Licență gratuită Microsoft Office: Universitatea Titu Maiorescu oferă studenților săi o licență gratuită pentru Microsoft Office. Acest avantaj le oferă acces la instrumente esențiale de productivitate, precum Word, Excel și PowerPoint, care sunt necesare pentru îndeplinirea sarcinilor academice și dezvoltarea competențelor digitale.
  1. Oportunități de voluntariat: Universitatea promovează activ implicarea studenților în activități de voluntariat. Prin intermediul celor 4 asociații studențești, studeților li se oferă oportunitatea de a se implica în proiecte sociale, evenimente comunitare și activități umanitare. Astfel, studenții își pot dezvolta abilitățile de lider și empatie, având ocazia de a aduce un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte.
  1. Digitalizare: La UTM toți studenții au acces la o adresă de e-mail instituțională, Wi-Fi gratuit în tot campusul universitar și acces la Portalul de Student UTM – o platformă simplu de folosit, unde studenții pot vizualiza în timp real notele, taxele și alte informații relevante.
  1. Card ISIC: Începând cu anul academic 2023, studenții din Universitatea Titu Maiorescu beneficiază de cardul International Student Identity Card (ISIC). Prin intermediul acestui card, studenții au access la o multitudine de reduceri la nivel național și internațional.

În concluzie, alegerea de a studia la Universitatea Titu Maiorescu vine cu numeroase beneficii. De la facilități de sănătate și alimentație, până la consiliere în carieră și oportunități de voluntariat, UTM se preocupă în permenență de bunăstarea și succesul studenților, oferindu-le resursele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.
Anul acesta Jumătate din TiTU ești TU!

Intră pe www.utm.ro/admitere-2024 și consultă oferta educațională de la cele 10 facultăți. Alătură-te celor peste 8000 de studenți maiorescieni și dezvoltă-te în cadrul celei mai prestigioase universități private din România!