Art Safari București și Universitatea Titu Maiorescu vă invită să vizitați expoziții de artă!

 

Celebrăm 33 de ani de la înființarea Universității Titu Maiorescu cu un nou parteneriat încheiat cu Art Safari București.

Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, și-a deschis porțile și invită comunitatea Universității Titu Maiorescu la 4 expoziții de artă românească și internațională, instalații imersive, o librărie și o cafenea.

Programul de vizitare a expozițiilor este de joi până duminică, între orele 12:00 și 21:00. De asemenea, organizatorii oferă și tururi de noapte în zilele de vineri și sâmbătă, în intervalul 22:00-01:00.

Anul acesta, în premieră, Art Safari oferă bilete la prețul de 20 de lei, membrii comunității Maioresciene: studenți și profesori.

Facem precizarea că biletele reduse pentru comunitatea Maioresciană pot fi achiziționate EXCLUSIV offline, de la casa de bilete Art Safari situată în Palatul Dacia-România (Str. Lipscani, nr. 18-20, București), în baza prezentării carnetului/ legitimației de student.

Faimoasele picturi și creații artistice se pot vizita până pe data de 14.05.2023. Informații despre program se pot accesa aici: www.artsafari.ro

 

Despre Art Safari 2023

“Arta ca experiență

Fii parte din spectacolul Art Safari în inima Bucureștiului, în Palatul Dacia-România,

(Muzeul Municipiului „București), str. Lipscani nr. 18-20.

Din 2014 până în prezent, deschidem bijuterii ascunse ale Bucureștiului și le readucem la viață prin artă, pentru oameni. Art Safari poposește acum în centrul Capitalei, în Palatul Dacia-România, ridicat în 1882. Am transformat Palatul într-un hotspot cultural în care iubești să-ți petreci timpul. 4 expoziții de artă românească și internațională, instalații imersive, o librărie și o cafenea.

Misiunea noastră este să promovăm arta vizuală oferind experiențe cu adevărat speciale. Tururi ghidate, Night Tours, evenimente interactive și educative. Aducem sub același acoperiș arta prestigioasă a trecutului și arta fresh a prezentului, arta internațională din marile muzee ale lumii și arta românească îndrăgită, pictură, sculptură, instalațiile imersive și new media. Suntem mai mult decât un muzeu. Pavilioanele noastre expoziționale sunt spații de învățare și joacă pentu toate vârstele. “