Astăzi, DASCĂLUL, DOCTORUL și COLEGUL nostru, TUDOR HÂRȘOVESCU a plecat dintre noi …

Călătoria Domniei-sale prin această viață a fost nedrept de scurtă, dar a lăsat urme adânci în sufletul celor care i-au fost, fie colegi, fie studenți. Absolvent al Facultății de Medicină a UMF Carol Davila din București, DOMNUL TUDOR HÂRȘOVESCU a intrat în Comunitatea Academică Maioresciană, în anul 1999, inițial ca preparator, apoi, din anul 2003, ca asistent, iar, din anul 2008, ca șef de lucrări la disciplina Anatomie și Embriologie a Facultății de Medicină.

Pentru calitățile sale de OM, pentru sufletul său frumos, pentru noblețea sa, mărturie putem depune noi, toți cei care am avut onoarea să-i fim colegi!

Pentru calitățile sale de DASCĂL, mărturie pot depune generații întregi de studenți, cărora le-a insuflat, prin exemplul personal și pasiunea sa, dragostea pentru Anatomie și Medicină, dorința de a deveni doctori buni, curajul și iscusința de a descifra tainele nobilei meserii pe care și-au ales-o!

Prezent mereu și pretutindeni, în laboratorul de anatomie, la catedră, în viața Facultății, a Universității, a noastră, Domnia-sa s-a dedicat trup și suflet meseriei sale, s-a risipit în tot și în toate, gata oricând să ajute, să ofere o vorbă bună, să aducă lumină acolo unde găsea întuneric, cu dragoste, curaj, pasiune, tenacitate, loialitate, putere de muncă nemăsurată și credința că, pentru orice problemă există o dezlegare, pentru orice vis există o cale de atins.

Contribuția sa la creșterea, consolidarea și dezvoltarea Facultății de Medicină, pe care a onorat-o cu toată ființa sa, este inestimabilă. Fiecare colț din Facultate are, undeva, amprenta Domniei-sale. Nimic nu va mai fi la fel!

Dar, Dumnezeu a avut nevoie de un OM BUN în Cer …

Dragule și Bunule Domn, de astăzi te-ai mutat la noi în suflet și acolo te vom păstra mereu, cu dragoste și recunoștință!

Drum lin printre stele!