Cămine studențești – Universitatea Titu Maiorescu 

Căminul studențesc C3

Căminul studenţesc C3 al Universității Titu Maiorescu situat pe Bd. Gheorghe Șincai, nr. 16, funcţionează din anul 2011. Căminul are o capacitate de 144 de locuri de cazare repartizate în 5 garsoniere şi 31 apartamente, mobilate şi utilate modern.

Garsonierele sunt configurate astfel: 1 cameră cu 4 paturi, dulapuri, comode, birou, bucătărie, baie proprie şi 2 grupuri sanitare.

Apartamentele au 2 camere a câte 2 paturi fiecare, dulapuri, comode, birou, bucătărie, baie proprie şi 2 grupuri sanitare. Bucătăriile sunt dotate cu următoarele electrocasnice: plită electrică, frigider, hotă. Fiecare cameră dispune de televizor LCD, cablu TV, wireless, climatizare.

Căminul dispune de spălătorie eco wash, pază și supraveghere video (24h/24h), săli de studiu și sală de sport.

Căminul studențesc C5

Căminul studențesc C5 al Universității Titu Maiorescu situat pe Bd. Gheorghe Șincai, nr. 16, funcționează din anul 2015 și are o capacitate de 342 de locuri repartizate în garsoniere de 2 locuri și apartamente de 2 camere.

Garsonierele sunt configurate astfel: 1 cameră cu 2 paturi, 2 dulapuri, 2 comode, birou, frigider, televizor LCD, cablu TV, wireless, climatizare, bucătărie și baie proprie.

Apartamentele au 2 camere a câte 2 paturi/cameră, dulapuri, comode, birou, frigider, televizor LCD, cablu TV, wireless, climatizare, bucătărie și baie proprie.

Căminul dispune de spălătorie eco wash, pază și supraveghere video (24h/24h), săli de studiu, sală de sport, parcare gratuită în perimetrul curții și parcare cu plată, monitorizată video, aflată la demisolul clădirii unde accesul se face printr-un sistem personalizat.

 

Accesul este facil la toate mijloacele de transport în comun. Distanța campus UTM – cămine facultăți este de aproximativ 3 minute de mers pe jos.

Solicitarea unui loc de cazare într-unul din cele două cămine se va face în baza unei cereri de cazare însoțită de o adeverință care atestă calitatea de student eliberată de secretariatul facultății de unde provine studentul și o copie a cărții de identitate.

Studentul va prezenta în termen de maxim 30 zile calendaristice adeverința de student de la facultatea la care este înscris. Cererile se pot trimite pe email la adresa caminestudentesti@univ.utm.ro, se pot depune la biroul administratorilor de cămin între orele 8:00-16:00 sau la secretariatul facultății de care aparține, în cazul în care acesta este student al Universității Titu Maiorescu.

Locurile vor fi aprobate și distribuite conform regulamentului de organizare și funcționare a  căminului studențesc afișat pe site www.utm.ro. (Regulamente)

 

Mijloace de transport în comun, stația Timpuri Noi:

  • Metrou
  • RATB 133, 312

 

Date de contact:

Adresa: Bld. Gheorghe Şincai nr.16, sector 4, Bucureşti

Telefoane:
  • Direcția Tehnic Administrativă: 021.316.16.46, interior 34
  • Administrator:
    • Laurențiu Coman – 0733.106.730

Email: caminestudentesti@univ.utm.ro