Facultatea de Drept a Universității Paris-Est Créteil în vizită la UTM!

Joi, 25 aprilie 2024 Universitatea Titu Maiorescu a avut onoarea să îi primească pe domnul Prof. Univ. Dr. Laurent Gamet, Decanul Facultății de Drept a Universității Paris-Est Créteil (UPEC) și Prof. Univ. Dr. Claudia Ghica Lemarchand, cu ocazia consolidării și extinderii parteneriatul academic dintre UTM și UPEC.
La întâlnire au participat domnul Rector Prof. Univ. Dr. Daniel Cochior, doamna Vicepreședinte Prof. Univ. Dr. Smaranda Angheni, doamna Prorector Conf. Univ. Dr. Ioana Mânea, doamna Decan a Facultății de Drept UTM Conf. Univ. Dr. Manuela Tăbăraș, Prof. Univ. Dr. Nicolae Voiculescu, Asis. Univ. Constantin Bucur și Lect. Univ. Dr. Ana-Maria Birtalan FSECRI.
Această întâlnire a deschis calea spre noi oportunități pentru studenții noștri maiorescieni din toate domeniile și a contribuit la dezvoltarea continuă a educației de înaltă calitate.

Despre UPEC

Université Paris-Est Créteil (UPEC) este una dintre universitățile principale multidisciplinare din zona Parisului. Cu 14 facultăți, școli și institute, 1 observator și 32 laboratoare de cercetare, UPEC este prezentă în toate domeniile cunoașterii din 1970, deservind o mulțime de peste 42.000 de studenți.

Jucător major în diseminarea culturii academice, științifice și tehnologice, UPEC oferă peste 500 de programe de formare în toate disciplinele, de la grade tehnice până la doctorate (PhD), inclusiv o serie de programe de licență predate în întregime în limba engleză.