După finalizarea proiectului “Education and Experience Exchange” (Educație și schimb de experiență) am analizat rezultatele workshop-urilor desfășurate în Polonia, Turcia și România, dar și feedback-ul primit din partea participanților, iar rezultatul a constat în redactarea unei broșuri informative despre utilizarea internetului într-o manieră sigură și productivă.

Considerăm că rezultatele acestui proiect sunt folositoare mai ales în contextul actual, în care munca și cursurile noastre s-au mutat în lumea virtuală, iar viața noastră, mai mult ca niciodată, se desfășoară online. Vă invităm să citiți cu atenție broșura și sperăm să găsiți inspirație pentru viața de zi cu zi. Puteți găsi platforme și aplicații dedicate educației online și sfaturi și trucuri despre cum să vă protejați în spațiul cibernetic. 

Universitatea Titu Maiorescu mulțumește Institutului Memorial of Kresowy Heritage din Polonia și Universității HEP din Alanya, Turcia pentru această colaborare și felicită toți studenții care s-au implicat în acest proiect!

Accesează broșura pe tot ecranul: click AICI!