Universitatea Titu Maiorescu împreună cu institutul „Memorial of Kresowy Heritage” din Polonia și Universitatea Alanya Hamd Emin Paşa din Turcia sunt parteneri în proiectul „Education and Experience Exchange”, finanțat prin programul Erasmus+. Principalul scop al proiectului este schimbul de bune practici în ceea ce privește folosirea portalurilor multimedia și educaționale care promovează educația pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 19-24 de ani.

Ca parte a acestui proiect, Universitatea Titu Maiorescu a organizat pe 10 februarie 2020 un workshop pe tema “Cybersecurity and e-learning platforms”. În cadrul acestui workshop, studenții au avut oportunitatea de a învăța mai multe despre măsurile de siguranță pe care trebuie să le aibă în vedere în viața online de zi cu zi și cum să găsească surse online și platforme de e-learning de încredere.

Delegațiile din Polonia și Turcia s-au bucurat de acest eveniment care le-a oferit oportunitatea de a face schimb de bune practici și informații cu echipa din România (profesori și studenți). Pe lângă experiența academică la Universitatea Titu Maiorescu, au avut ocazia de a vizita Bucureștiul și de a învăța mai multe despre istoria orașului și de a gusta un pic din cultura și bucătaria românească.

Site-ul oficial al proiectului: https://instytutkresowy.org.pl/erasmus-education-experience-exchange/