CENTRUL DE CONSILIERE SI ORIENTARE ÎN CARIERĂ (CCOC) invită studenții UTM de la toate ciclurile de învățământ (licență, master, doctorat) la MeetUp-ul organizat miercuri 20 octombrie 2021, începând cu ora 17.00, pe ZOOM. Scopul intâlnirii este de a face cunoscute în rândul studenților, activitățile și  serviciile pe care CCOC le asigură în universitate.

Participarea se face accesând urmatorul link:

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/81524030270?pwd=eG44VllPNjEreHZkZDR2RGFBOWhzQT09

Meeting ID: 815 2403 0270

Passcode: 669847

 

In cadrul întâlnirii, studenții:

  • vor cunoaște echipa CCOC, din care fac parte: Univ.Dr. Ioana Mânea, Prorector în rolul de Coordonator CCOC, Dr. Diana Paula Dudău, in rolul de Psiholog si Dr. Alina Ciobanu, în rolul de Consilier in cariera
  • vor descoperi principalele proiecte, evenimente, activități și servicii pe care Centrul le pune la dispoziția tuturor studenților UTM, pentru a-i ajuta să se adapteze cât mai bine cerințelor si oportunităților existente pe piața muncii.
  • vor afla cum pot rămâne conectați la resurse utile pentru carieră si cum pot beneficia de sesiuni individuale de consiliere, personalizate pe nevoile si obiectivele lor de dezvoltare profesională.

 

Misiunea Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) este de a asigura suportul necesar în deciziile privind dezvoltarea academică și profesională a studenților UTM de la toate ciclurile de învatamânt (licență, masterat, doctorat), prin servicii de informare, consiliere şi orientare în carieră în vederea integrării acestora pe piaţa forţei de muncă.

Informatii și resurse suplimentare pot fi accesate pe website-ul CCOC:  https://www.utm.ro/centrul-de-consiliere-si-orientare-in-cariera/