Seminarul Introductiv #MedStudent21

 

Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) în parteneriat cu Facultatea de Medicină – UTM și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează pe data de 4 octombrie 2021 proiectul Seminarul Introductiv #MedStudent21. Seminarul va începe la ora 17:00 și se va desfășura concomitent în amfiteatrele P1 și P2 (Facultatea de Medicină, Str. Gheorghe Petrașcu 67A).

 

Ce este Seminarul Introductiv #Med Student21?

 

Seminarul Introductiv #MedStudent21 este un proiect organizat de AUMAM, singura asociație reprezentativă a studenților mediciniști maiorescieni. Seminarul este destinat exclusiv bobocilor Facultății de Medicină din cadrul Universității Titu Maiorescu din București (Medicină Generală și Asistență Medicală Generală.).

Pentru că ne dorim ca participanții noștri să fie în siguranță, partenerii noștri de la Hygienium și MascaProfi vor asigura tuturor studenților produse dezinfectante și măști de protecție ambalate individual. Pe parcursul evenimentului îți poți așterne ideile pe agendele furnizate de Colegiul Regal al Medicilor.

Limită de participanți: 36 de studenți/amfiteatru

Listele de participanți urmează să fie facute publice cu o zi înaintea evenimentului. Din motive de siguranță, seminarul o să fie împărțit în două părți și anume: două grupe vor începe la ora 17:00, concomitent în ambele amfiteatre iar ultima grupă va începe la ora 18:30 în amfiteatrul P1.

Formular de participare: https://forms.gle/vzvH51xBw7o8fyV3A