Studenții maiorescieni la Launch Campus Day

 

 

Joi, 27 aprilie 2023 Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră împreună cu Facultatea de Informatică a Universității Titu Maiorescu au găzduit Launch Campus Day, un eveniment, marca Web. Prin experiența LaunchCampusDay, studentii  maiorescieni au avut ocazia să cunoască fondatori, investitori și reprezentanți ai programelor de inovație care vorbesc în limba tech & startups. Printre aceștia îi regăsim pe  fondatorii unor idei originale sau start-upuri  de succes: Silvia Carasel și Mihai Fieraru de la Google România, Anca Luca de la BCR și Marian Voicu de la Procesiu, pe Mihai Guran de la TechAngels. Studenții maiorescieni care își doresc să urmeze o carieră de antreprenor, au ascultat povești de succes, dar au și învățat despre cum trebuie să acționeze atunci când pot întâmpina diferite obstacole.

După panel, la Startup Fair, studenții au interacționat cu Pîncu Ionescu (Autovantage.ro), Alex Bararu (Meditatii.ro), Diana Ceresmis (UpHave.eu), Florin Lazăr (FreyaSense.com), Grecu și Asociații.

Launch, comunitatea fondatorilor de startups este o inițiativă a How to WebGoogle for StartupsBCR Social Finance și Orange România.

Launch susține startup-urile și fondatorii de startup-uri early stage din România în creșterea șanselor de reușită. Pentru alte detalii acesta este site-ul lor: https://launch.ro/