UTM invită studenții maiorescieni la conferința „Tinerii în societate”!

Tinerii în societate este o conferință ce pune în fața studenților din România actori relevanți în domeniul tineretului pentru a dezbate cele mai apăsătoare probleme care afectează dezvoltarea prolifică a tinerilor. Evenimentul se va desfășura în data de 07 noiembrie, ora 15, în Aula Magna a Universității Titu Maiorescu din București (Calea Văcărești, nr. 189, Corp M, etaj 2).

Evenimentul face parte din festivalul național de tineret UniFEST 2022, care este organizat anual de Uniunea Studenților din România.

În deschidere va susține un discurs, doamna Conf. Univ. Dr. Ioana Mânea, Prorector Relații Internaționale din cadrul Universității Titu Maiorescu din București.

La eveniment vor participa personalități reprezentative precum Alexandru Alexandrescu, Constantin-Alexandru Manda, Monica Zara și nu în ultimul rând bine cunoscutul Radu Stefan Bănică.

UTM vă invită să faceți cunoștință cu ei și să dezbateți teme de interes pentru tânăra generație. La eveniment sunt așteptați sute de studenți din zeci de centre universitare din București.

Formular de înscriere: https://forms.gle/ZuMcvJMoyQQYyPpw7