În data de 9 decembrie, începând cu ora 17.30, CENTRUL DE CONSILIERE SI ORIENTARE ÎN CARIERĂ (CCOC) invită studenții UTM de la toate programele de studii (licență, master, doctorat) la evenimentul online Webinar cu un profesionist: Cum ne adaptăm într-o piață a muncii dominată de incertitudine?, în care este invitată RALUCA DUMITRA, Head of Marketing la Ejobs.

In cadrul întâlnirii se va discuta despre:

  • Cum a fost afectată piața muncii din Romania de pandemie;
  • Care sunt cele mai importante transformari survenite și care sunt tendințele pentru noul an;
  • Care sunt domeniile în care se fac cele mai multe angajări și ce se întâmplă cu cele care au fost grav afectate;
  • Cum ne adaptăm într-o piață a muncii aflată într-o continuă schimbare și care sunt principalele abilitati pe care le urmăresc angajatorii.

De asemenea vor fi menționate si câteva recomandări relevante pentru tinerii absolvenți și pentru cei care caută o reconversie profesională în viitorul apropiat, totodată participații având ocazia să primească răspunsuri la întrebari punctuale în cadrul unei sesiuni de Q&A.

RALUCA DUMITRA este Head of Marketing la eJobs, cea mai mare platformă de recrutare din România, având o experiență de peste 13 ani în comunicare. La eJobs este responsabilă de dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing business-to-business și business-to-consumer și de alinierea acesteia cu obiectivele companiei.

Webinarul va avea loc pe Microsoft Teams, cu înscriere prealabilă la următorul link: https://bit.ly/3IhIMJ0

Seria de întâlniri Webinar cu un Profesionist urmărește să ofere studenților accesul la informații și resurse relevante pentru carieră, oportunitatea de extindere a rețelei de contacte cu profesioniști din domeniile lor de interes, răspunsuri la întrebări care să aducă mai multă claritate în alegerea traseului de carieră, o mai bună înțelegere a provocarilor profesionale și a mecanismelor de depășire a blocajelor apărute în dezvoltarea unei vieți profesionale împlinite.  Informatii și resurse suplimentare pot fi accesate pe website-ul CCOC:  https://www.utm.ro/centrul-de-consiliere-si-orientare-in-cariera/