CENTRUL DE CONSILIERE SI ORIENTARE ÎN CARIERĂ (CCOC) invită studenții UTM de la toate programele de studii (licență, master, doctorat) Joi 11 noiembrie 2021, începând cu ora 19.00, pe Microsoft Teams, la evenimentul online Webinar cu un Profesionist, în care este invitată ANDRA PINTICAN, Expert HR cu o vastă experiență în mediul de business, Fondatoare a Școlii de HR, Trainer, Autor, Coach.

Tema întâlnirii este: Cum ne construim o carieră în care ne simțim împliniți? Vor fi abordate aspecte care vor raspunde la intrebari precum: Ce înseamnă a avea o carieră implinită? Care sunt blocajele cele mai întâlnite și cum pot fi depașite? Cum ne descoperim misiunea personală? De unde începem să construim și cum arată un plan de acțiune?, fiind oferite totodata si cateva recomandări și resurse valoroase atât pentru tinerii absolvenți cât și pentru cei care își doresc să facă o schimbare semnificativă în cariera lor.

ANDRA PINTICAN este un profesionist în Resurse Umane cu o vastă experiență în mediul de business. A fondat diverse proiecte pe Leadership, Wellbeing Organizational, Servicii HR si Educație. De-a lungul carierei sale a navigat prin toate rolurile de Resurse Umane până la ocuparea unei poziții de CEO, având astfel ocazia sa își descopere adevarata pasiune: oamenii, în prezent asumandu-și un rol de People Advocate, cu misiunea de a găsi cele mai valoroase modalități prin care ii poate ajuta pe cei din jur.

Participarea se face pe baza de înscriere, accesând urmatorul link: https://bit.ly/3Er2H5o

Seria de întâlniri Webinar cu un Profesionist urmărește să ofere studenților accesul la informații și resurse relevante pentru carieră, oportunitatea de extindere a rețelei de contacte cu profesioniști din domeniile lor de interes, răspunsuri la întrebări care să aducă mai multă claritate în alegerea traseului de carieră, o mai bună înțelegere a provocarilor profesionale și a mecanismelor de depășire a blocajelor apărute în dezvoltarea unei vieți profesionale împlinite.  Informatii și resurse suplimentare pot fi accesate pe website-ul CCOC:  https://www.utm.ro/centrul-de-consiliere-si-orientare-in-cariera/