Congresul “Viziunea Interdisciplinară în Medicina Dentară”, ajuns anul acesta la cea de-a XII a ediție, se desfășoară la Facultatea de Medicină Dentară UTM pe parcursul a trei zile. Congresul cuprinde discipline diferite din domeniul medicinei dentare.

Chiar dacă prelegerile au teme diverse, au un punct comun, acela fiind importanța unei viziuni de ansamblu, multidisciplinare, fără de care un medic stomatolog nu poate lua decizia corectă de tratament pentru pacienții săi.

Fie că este vorba de una dintre prelegeri, fie că ne referim la unul dintre workshop-uri, țelul comun este unul singur: acela de a oferi informații actuale și moderne bazate pe studii și cercetări științifice.

În această ediție ne dorim să atingem subiecte multiple, pornind de la terapia dinților permanenți imaturi până la amprentarea implanturilor dentare, folosirea laserului dentar în practica stomatologică și nu în ultimul rând utilizarea conceptului de ortodonție interceptivă.

Suntem onorați ca în această ediție să avem lectori străini care vor atinge teme deosebite. Cu fiecare ediție am încercat să fim mai creativi, mai buni în a aduce noutăți în practica stomatologică, iar dragostea pentru știință ne-a determinat să ne dorim ca mereu, de la an la an, să răspundem noilor provocări din domeniul dentar.

Din acest motiv prezența dumneavoastră ne-ar onora pentru a împărtăși împreună o viziune interdisciplinară în medicina dentară, prin știință. Vă așteptăm!

International Speakers