Curs de Taekwon-Do la UTM!

 

Universitatea Titu Maiorescu organizează cursuri de Taekwon-Do gratuite la nivel începător pentru studenții maiorescieni, dar și pentru cei interesați de arte marțiale coreene.
Cursul se va desfășura la Sala de Sport UTM situată pe bulevardul Șincai nr. 16, în cadrul căminului UTM C3.

Acest curs este organizat în parteneriat cu fundația TPF (Taekwondo Promotion Foundation) din Coreea de Sud și Clubul de Arte Marțiale Fortis Taekwon-Do din București.

Dacă dorești să înveți Taekwon-Do de la un instructor internațional, ai acum șansa să participi la cursuri cu un campion european în Taekwon-Do!

Cursul va începe în data de 22 aprilie 2024  și se va finaliza în luna iunie 2024.

Programul

Luni orele 19-20

Miercuri orele 19-20

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de la acest link.

Cursul este destinat studenților, adolescenților și adulților.

 

Instructorul de Taekwon-Do este președintele și fondatorul clubului de Taekwon-do Fortis ( pentru mai multe detalii click aici!) și are o experiență de peste 24 de ani în arte marțiale și Taekwom-Do. De asemenea, domnul profesor este din Marea Britanie și a făcut parte din echipa națională de Taewkon-DO din Marea Britanie.

“I’ve been involved in Taekwon-Do for 24 years. As a competitor I was in the English National Team and competed at European and World Championship level. I have traveled the world because of Taekwon-Do and had the opportunity to train and learn from many famous Taekwon-Do Masters. In 2015 I moved to Romania and in 2020 I opened Fortis Taekwon-Do Club in Bucuresti (we took third place in the adult division at the National Championships in March). I currently have athletes in the Romanian National team as well as many beginner that start Taekwon-Do as an interesting new hobby. I believe in teaching Taekwon-Do as both a self defence system and as a sport and believe that the philosophy of Taekwon-Do allows us to grow as better people and can be used as a tool to facilitate social development.”

*Prin aceste cursuri UTM asigură instructajul de Taekwon-Do pentru grupe de începători, însă nu oferă cetificări de Taekwon-Do, ci doar diplomă de participare la curs ( de tip nivel – absolvent de nivel 1 sau începător)