Campania “Maratonul Vaccinării”  împotriva COVID 19

 

Universitatea Titu Maiorescu împreună cu Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” și Direcția de Sănătate Publică București va organiza, începând de săptămâna viitoare, campania de vaccinare împotriva COVID 19 intitulată ”Maratonul Vaccinării” cu vaccinul Pfizer-BIONTech.

Campania se va desfășura în cadrul Universității Titu Maiorescu, într-un spațiu special amenajat în corp M (parter) și se adresează întregului personal al Universității (personal didactic, personal didactic-auxiliar și nedidactic), studenților, masteranzilor, doctoranzilor și rezidenților care doresc să se vaccineze.

Pentru o bună organizare a campaniei, vă rugăm să ne comunicați opțiunea dumneavoastră pentru vaccinare (DA/NU) accesând următorul link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_VG01k4pvkuVWan4zSK5TQ7OHzYRyjJFjCvWFaT_3LFUQlhaTlNBNklKQ0M2OEtQWUVYODNFUUJMUC4u

 

Conducerea Universității Titu Maiorescu

 


 

Vă invităm vineri, 22 ianuarie, între orele între orele 16.00 – 17.00, online pe pagina Ministerului Educației: https://fb.me/e/3hjIjQsAX

Webinar LIVE dedicat personalului din învățământ, dar și tuturor celor care au nevoie de o informare corectă în ceea ce privește vaccinarea împotriva Covid-19.

Invitații sunt specialiști, pregătiți să vă răspundă tuturor întrebărilor!

Webinarul este organizat de Ministerul Educației, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și va avea ca invitați:

  • Prof.univ. dr Sorin Mihai Cîmpeanu, Ministrul Educației
  • Dr. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății
  • Dr. Anca Sîrbu Medic primar epidemiologie
  • Dr. Daniela Rajka, președintele Societății Medicilor din Colectivitățile de Copii
  • Dr Alexandra Cucu- Institutul Național de Sănătate Publică
  • Dr Andrei Rogoz, medic specialist boli infecțioase

 


 

Stimați Studenți,

 

Vă informăm că începând cu data de azi, 12.01.2021, vă puteți prezenta la Centrul de vaccinare din cadrul Institutului de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, din Strada Dr. Calistrat Grozovici 1, București 021105 în vederea vaccinării împotriva COVID-19.

Întrebarile pot fi adresate pe adresa covid@univ.utm.ro

Conducerea Universității Titu Maiorescu

 


 

Campania de vaccinare impotriva COVID – 19

În atentia angajatilor si studentilor UTM,

Având în vedere demararea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național,  vă rugăm să ne comunicați opțiunea dumneavoastră pentru vaccinare (DA/NU) până cel târziu la data de 12.01.2021 accesând urmatorul link:

Pentru informații actualizate despre campania de vaccinare accesați pagina oficială

Universitatea Titu Maiorescu susține informarea corectă şi completă din perspectiva educației pentru sănătate a campaniei de vaccinare și încurajează respectarea în continuare a măsurilor de protecție sanitară.

Conducerea Universității Titu Maiorescu

 


 

România și toate celelalte state europene au demarat campania de vaccinare împotriva COVID-19.Vaccinarea în România este voluntară iar procesul a început cu cei aflați în prima linie, respectiv cu personalul medical.

Campania de vaccinare pe teritoriul României se va face prin programare electronică, telefonică, sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică.

Universitatea Titu Maiorescu susține informarea corectă şi completă din perspectiva educaţiei pentru sănătate a campaniei de vaccinare și încurajează respectarea în continuare a măsurilor de protecție sanitară.

Pentru informații actualizate despre campanie accesați pagina oficială: https://vaccinare-covid.gov.ro/comunicate-oficiale/

Tot pe pagina oficială a strategiei, autoritățile pun la dispoziție:
un dicționar de vaccinare, cu termeni și definiții
Top 10 informații sigure
Top 10 informații înșelătoare
Listă cu sursele oficiale de informare