Panel educațional UNIFest

 

Universitatea Titu Maiorescu te invită să te alături unui eveniment educativ extraordinar – Panelul Educațional UNIFest, organizat de Uniunea Studenților din România! Programat pentru data de 9 noiembrie, la ora 16:00, în Aula Magna a UTM, acest eveniment promite să aducă împreună experți, profesioniști și o multitudine de studenți pentru a discuta subiecte de actualitate și pentru a împărtăși cunoștințe valoroase.

Ce este UNIFest?

Aflat la cea de-a 22-a ediție, UniFEST este festivalul studențesc ce aduce la viață motto-ul “Distracție gratis, NU degeaba” printr-o serie de evenimente de tradiție, ce vizează 4 mari direcții importante pentru dezvoltarea personală și educațională a studenților: cultură, educație, sport și divertisment.

UniFEST se va desfășura în perioada 3-13 noiembrie în 13 orașe din țară: București, Pitești, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Alba-Iulia, Satu-Mare, Craiova, Oradea, Arad și Timișoara, fiecare dintre ele susținând, în cadrul evenimentului, activități sportive, culturale, artistice, educaționale și de socializare, gata să aducă împreună studenții de pretutindeni.

Invitați

  • Gelu Duminică – sociolog și activist pentru drepturile omului
  • Alexandru Drăghia – delegat de tineret la ONU
  • Andra Gorecki – campioană la înot
  • Dana Pascu – Chief Strategy Officer Code4Romania
  • Catinca Roman – creator de modă

Cum te poți înscrie?

Pentru a participa la Panelul Educational UNIFest, trebuie să te înscrii în prealabil: click aici!

Nu rata ocazia de a-ți extinde orizonturile, de a învăța de la cei mai buni și de a-ți dezvolta abilitățile. Alătură-te pe 9 noiembrie, la ora 16:00, la Universitatea Titu Maiorescu și pregătește-te pentru o experiență educativă de neuitat!