În data de 29 noiembrie 2021, ora 11:00, Departamentul pentru Sănătatea Reproducerii și Prevenire HIV/SIDA din cadrul AUMAM va susține un webinar despre comunicarea dintre pacientul seropozitiv și cadrele medicale. Webinarul se adresează studenților la medicină și cadrelor medicale, iar participarea este gratuită.

În cadrul webinarului, colega noastră Alexandra Bărbuță, alături de doamna doctor Irina Filipescu, medic primar boli infecțioase din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca, vor aborda tema stigmatizării pacienților seropozitivi, despre cât este de important ca pacienții să fie ascultați și înțeleși, dar vor oferi și sfaturi despre comunicarea corectă cu aceștia, astfel încât barierele stigmatizării să fie înlăturate.

⚠️ Formular de participare: https://forms.gle/oZucVS7KZAif7tFT6

⚠️ Facebook Event: https://fb.me/e/1ZDauYo9o

 


În data de 30 noiembrie 2021, ora 11:00, Departamentul pentru Sănătatea Reproducerii și Prevenire HIV/SIDA din cadrul AUMAM va susține un webinar despre infecțiile cu transmitere sexuală. Webinarul se adresează publicului larg iar participarea este gratuită.

Colegele noastre Iulia Costache și Ioana Arhire vă așteaptă să vă povestească despre ce presupune o infecție cu transmitere sexuală, riscurile acesteia, dar și tratamentul.

⚠️ Formular de participare: https://forms.gle/TZzVoc5zCPMhAzH56

⚠️Facebook Event: https://fb.me/e/2E8inQSHK

 


SNEP HIV – Săptămâna Națională a Educației pentru Prevenire HIV este un eveniment educațional GRATUIT organizat în perioada 29 noiembrie – 03 decembrie 2021 de Asociația Semper Musica în parteneriat cu Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România prin departamentul de sănătate sexuală și reproductivă – SCORA și Asociația Română Anti-SIDA. Evenimentul este finanțat de Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România și susținut de GSK, mișcarea persoanelor care trăiesc cu HIV “Iubește Viața” și Asociația Pacienților din Galați.

În 2021, evenimentul beneficiază de sprijin din partea Mercury Phoenix Trust, o organizație dezvoltată de membrii trupei Queen în memoria legendarului FREDDIE MERCURY.

Programul întregului eveniment îl găsiți aici: https://doareu.com/snep-hiv-saptamana-nationala-a-educatiei-pentru-prevenire-hiv-2021-a-2-a-editie/

Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina de Facebook a Asociației Universitare pentru Medicină și Asistență Medicală (Facultatea de Medicină – UTM).