Alexe Dorin a reprezentat cu succes Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu din București în cadrul Campionatului Mondial de Karate Goju Ryu organizat în perioada 19-22 septembrie 2019, în Kuala Lumpur, Malaysia.

 

Alexe Dorin a câștigat două noi titluri, ocupând locul locul I pe echipe şi locul III la proba individuală de la Campionatul Mondial de Karate. 

 

Nu cu mult timp în urmă, studentul Alexe Dorin a reprezentat cu succes Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, câștigând Titlul Național Universitar de Karate (stilul kata) în cadrul Campionatul Național de Karate Interstiluri organizat la începutul acestui an, pe data de 17.03.2019. Pentru mai multe detalii click aici!

 

La Campionatului Mondial de Karate Goju Ryu din acest an au participat peste 600 de sportivi, din 28 de țări de pe toate continentele lumii.

 

Universitatea Titu Maiorescu apreciază şi respectă potenţialul dar mai ales calităţile confirmate prin reușitele studentului. Alexe Dorin a confirmat încă odată că buna pregătire și înaltul grad de profesionalism aduc rezultate remarcabile, atât pe plan sportiv, cât și academic, Alexe Dorin fiind un exemplu de succes pentru studenții Universității Titu Maiorescu.