Cursul “The New Method of Treatment” organizat de Dent America Distribution cu sprijinul Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu și Henry Schein Orthodontics va avea loc în perioada
30 septembrie – 1 octombrie 2022.

Lectorul principal al acestui curs va fi  dl. Dr. Peri Colino Gallardo, iar cursul se va desfășura în limba engleză.

Acest curs cuprinzător va acoperi în detaliu diagnosticul și tratamentul malocluziilor de Clasa I, II și III pentru a facilita încorporarea filozofiei “Sagittal First” în practica clinică de zi cu zi. Accentul va fi pus pe rezolvarea cazurilor dificile și gestionarea complicațiilor de tratament printr-o metodă nouă, neconvențională, însă extrem de simplă. Subiecte adiacente sunt: metoda ca alternativă la chirurgia ortognată, evitarea și rezolvarea accidentelor sau complicațiilor din timpul tratamentului precum și continuarea tratamentului cu Alignere.

Dr. Peri Colino Gallardo este profesor la Universitatea Europeană Miguel de Cervantes și directorul programului de Master în Ortodonție Digitală și Ortopedie Dentofacială la Universitatea Católica San Antonio de Murcia (UCAM). A obținut doctoratul în cadrul Universității Extremadura cu calificare maximă, „Sobresaliente Cum Laude” și MSD în Ortopedie Ortodontică și Dentofacială de la Universitatea din Alcalá de Henares cu Premiu Extraordinar. Este, de asemenea, coautorul a trei manuale de ortodonție.

 

Pentru mai multe detalii și participare la curs:

Persoană de contact:

Denisa Cristea, Head of Orthodontics Division, Dent America Distribution

+40 769 059 905