Vizita Delegației Cadrelor Didactice de la Al Hawash Private University la UTM

În perioada 12-18 mai 2024, Universitatea Titu Maiorescu găzduiește delegația de cadre didactice de la Al Hawash Private University din Siria. Vizita se desfășoară în cadrul proiectului Erasmus+ 2022-1-RO01-KA171-HED-000070097. Agenda variată a programului de mobilitate Erasmus+ a început luni cu o primă întâlnire plină de idei și inspirație, ce a marcat și începutul unei colaborări între cele două instituții.
Cadrele didactice au vizitat și campusul Timpuri Noi, urmând ca săptămâna aceasta să susțină o serie de prelegeri la Facultatea de Medicină și Facultatea de Medicină Dentară din campusul IOR.
Cu recunoștință, mulțumim cadrelor didactice atât pentru implicare, cât și pentru că împărtășesc cu studenții maiorescieni noi expertize legate de ultimele descoperiri și practici medicale.
Despre Al Hawash Private University
HPU aspiră să fie un lider academic recunoscut pentru inovație și calitate în predare și educație. Deține o poziție globală în domenii strategice de cercetare.

Misiunea HPU este de a contribui la societate prin dezvoltarea educației, învățării și cercetării la cele mai înalte niveluri internaționale. Universitatea se străduiește să formeze profesioniști competenți, responsabili din punct de vedere social și etic, care vor fi lideri în comunitate.