Ultima întâlnire din cadrul proiectului „Education and Experience Exchange” a avut loc în Turcia, la Universitatea Alanya Hamd Emin Paşa, între 24-28 Februarie 2020.

Zece studenți de la diferite facultății ale Universității Titu Maiorescu (Facultatea de Drept, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Informatică și Facultatea de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor) au avut parte de o experiență multiculturală și multidisciplinară, având ocazia de a vedea cum funcționează sistemul de învățământ din Turcia. Pe parcursul vizitei la Universitatea Alanya Hamd Emin Paşa, studenții au participat la diferite cursuri precum „Grafică digitală”, „Programare”, „Business și Management” și au interacționat cu studenții locali. Pe lângă experiența academică, studenții au avut oportunitatea de a vizita frumosul oraș Alanya și au învățat despre istoria și cultura sa.

Aceasta a fost activitatea finală din cadrul proiectului „Education and Experience Exchange’. Universitatea Titu Maiorescu, Universitatea Alanya Hamd Emin Paşa și Institutul „Memorial of Kresowy Heritage” au învățat cum să își dezvolte și să implementeze surse multimedia inovative în ceea ce privește securitatea online a tinerilor și a studenților și au avut parte de o cooperare benefică în cadrul proiectului finanțat prin programul Erasmus+.

Site-ul oficial al proiectului: https://instytutkresowy.org.pl/erasmus-education-experience-exchange/