În data de 12 aprilie, începând cu ora 15.00, CENTRUL DE CONSILIERE SI ORIENTARE ÎN CARIERĂ (CCOC) in parteneriat cu GRUPUL CARMISTIN invită studenții UTM de la toate programele de studii (licență, master, doctorat) să participe la Webinarul: 10 pentru Carmistin.ÎNTÂLNIREA VA AVEA LOC PE MICROSOFT TEAMS, CU ÎNSCRIERE PREALABILĂ LA URMĂTORUL LINK: https://bit.ly/38nVOqC

In cadrul întâlnirii vor fi oferite informatii despre:

  • prezentarea generală a Grupului – linii de business, provocări și performanțe, direcții de dezvoltare;
  • oferta de stagii de practică și internship;
  • climat organizațional, pachet motivațional pentru tinerii angajați;
  • prezentarea activităților care presupun specializare în IT, drept, economie și managementul afacerilor sau comunicare.

Pe această cale compania lansează o invitație la dialog, la a adresa întrebări clarificatoare reprezentanților Grupului Carmistin, intr-un cadru care încurajează o atitudine deschisă și constructivă.

Cu capital 100% românesc și o experiență de peste 20 de ani în industria agroalimentară, Grupul Carmistin și-a câștigat renumele pe piața pe care activează prin grija față de produs și față de client, asumându-și misiunea de a dezvolta doar afaceri competitive, susținute prin investiții în oameni, servicii și tehnologii inovative, pentru a oferi produse de cea mai bună calitate.

Proiectul ”10 pentru Carmistin” a fost lansat în 2021, cu scopul de a contribui la consolidarea formării profesionale a studenților, viitori colegi în echipă, prin oferirea oportunității de învățare la locul de muncă. Pentru a-și putea implementa eficient ambițioasele proiecte investiționale, Grupul Carmistin are nevoie să integreze în echipă, din timp, colaboratori bine pregătiți profesional, motivați și integri. Absolvenții și studenții universităților românești sunt importanți pentru Carmistin, datorită nivelului ridicat de pregătire de care beneficiază în anii de studii, precum și valorilor morale și etice care le sunt transmise.

Grupul Carmistin susține valoarea școlii românești și dorește să investească în specialiști care să lucreze și să facă performanță în România. De aceea, lansează o nouă ofertă de stagii de practică și internship-uri pentru studenții de la universitățile din București și din țară.