Workshop – Mindset-ul absolventului de studii superioare

 

 

Pe data de 24.05.2023 la ora 15:00, Facultatea de Drept și Științe Economice din cadrul Universității Titu Maiorescu – Târgu Jiu, vă invită la atelierul „Mindset-ul absolventului de studii superioare”.

 Pentru că suntem conștienți că tranziția de la studii la carieră poate fi provocatoare, acest atelier își propune să dezbată într-un mod interactiv provocările absolvenților și să găsească răspunsuri și soluții la diverse întrebări.

 Atelierul „Mindset-ul absolventului de studii superioare” se concentrează pe dezvoltarea unui mindset proactiv și încrezător care să vă permită să vă atingeți obiectivele și să vă conturați o carieră de succes. Veți învăța cum să identificați diverse probleme, cum să stabiliți obiective realiste și cum să vă gestionați timpul și resursele eficient. Vom explora împreună abilități cheie precum comunicarea eficientă, gândirea critică și luarea deciziilor informate.

 Indiferent de domeniul vostru de studiu, atelierul nostru este conceput pentru a vă sprijini în obținerea succesului pe piața muncii. Veți dobândi încredere în abilitățile voastre, veți înțelege ce caută angajatorii într-un absolvent și veți primi sfaturi și pentru a vă construi o carieră de succes.

 Formular de înscriere: https://forms.office.com/e/S7bgXfCAi7