Dragi și stimați colegi,

Anul Nou este un alt prilej de bucurie împărtășită cu familia și cu prietenii. Și pentru că, în acest an, împărtășirea acestei bucurii este făcută cu multă grijă și prudență, nădăjduim că în Noul An să ne vedem toți cu bine și cu sănătate.

Stimați colegi! Vă mulțumesc pentru încrederea primită în anul 2020 și pentru că ați fost alături de întreaga conducere a Universității în efortul de a depăși provocările deosebite din acest an neobișnuit de învățământ universitar. Suntem datori ca prin toate activitățile pe care le vom desfășura și în 2021 să ne sprijinim reciproc, făcând în continuare dovada unui spirit pragmatic, eficient și performant, călăuziți de obiective competitive și ambițioase.  Să avem încredere în noi toți, să fim bine echipați în spiritul legii și al dreptății, să fim curajoși și pregătiți să facem față oricăror schimbări sau provocări, capabili să valorificăm toate oportunitățile ce vor veni.

Dragi colegi! Să nu uităm că suntem meniți să sprijinim tinerii care învață în Universitatea noastră în a-și făuri destinele profesionale și de viață, consolidând în acest mod și destinul Universității noastre!

Dragi colegi! Îmi doresc, pentru noi toți, un An Nou plin de sănătate, de speranțe, de realizări deosebite, de prosperitate și de armonie, atât în casele noastre cât și în casa noastră comună: Universitatea Titu Maiorescu!

LA MULȚI ANI!

Dumnezeu să binecuvânteze Maiorescienii!

Președinte,
Prof. univ. dr. Iosif R. URS
Rector,
Prof. univ. dr. Daniel COCHIOR

 

31 decembrie 2020