Universitatea Titu Maiorescu participă la EAIE – Rotterdam 2023

 

Universitatea Titu Maiorescu este prezentă și anul acesta la conferința internațională educațională EAIE (Conferința Asociației Europene pentru Educație Internațională) desfășurată la Rotterdam, Olanda în perioada 26-29 septembrie. UTM participă ca instituție reprezentantivă a învățământului privat superior în cadrul standului StudyinRomania.

Conferința EAIE se află la cea de-a 33-a ediție, iar tema din acest an este ‘Connecting currents’ și are scopul de a aduce în prim plan diferite „conexiuni” și „curente” care stau la baza domeniului învățământului superior internațional.

Universitatea Titu Maiorescu contribuie la consolidarea relațiilor internaționale în învățământul superior românesc, având deschiderea să construiască parteneriate cu alte universități prezente la EAIE și să atragă în România studenți internaționali.

UTM oferă studenților internaționali posibilitatea de a studia în limba engleză la Facultatea de Medicină și la Facultatea de Medicină Dentară și vine în sprijinul celor interesați să studieze la celelalte programe cu un program de pregătire de un an pentru limba română. De asemenea, universitatea pune la dispoziție o serie de beneficii care ajută la integrarea studenților internaționali: un campus digital într-o capitală europeană, centru de consiliere și orientare în carieră, servicii medicale gratuite, locuri disponibile în căminul universității, cantină și cafenea, diplome de absolvire recunoscute în Europa.

 Universitatea Titu Maiorescu este acreditată de ARACIS (membra ENQA) și afiliată la EUA, AUF, EUSA, și Erasmus Charter for higher education.