Conferința Ziua Tratatelor, Timpul Excelenței!

 

 

În cadrul manifestărilor organizate cu prilejul împlinirii a 33 de ani de la înființarea Universității Titu Maiorescu București și a Zilei Europei, avem plăcerea să vă invităm să participați joi, 11 mai, ora 14:00 la Conferința „Ziua Tratatelor, Timpul Excelenței!”

Cu acest prilej, vor fi lansate următoarele lucrări:

Prof.univ.dr. Smaranda Angheni, Drept comercial, Tratat, Ediția a II-a, Editura CH Beck, București
Prof.univ.dr. Nicolae Voiculescu, Lect.univ.dr. Maria-Beatrice Berna, Tratat de drepturile omului, Editura Universul Juridic, București

Evenimentul se va desfășura la sediul Universității Titu Maiorescu, Calea Văcărești nr. 189, sala Media, Corp M, etaj 3.

 

 

 

 

Universitatea Titu Maiorescu

IOSUD-Școala doctorală Drept

 

          În ziua de 03.04.2023 ora 14 în clădirea universității din Calea Văcărești nr. 187 sala Multimedia va avea loc conferința cu titlul “Războiul în Ucraina o perspectivă a dreptului internațional “ prezentată de domnul profesor José Manuel Heredia Sobrino, precum  și conferința cu titlul “Organizațiile internaționale și societatea internațională“ prezentată de doamna profesor Gabriela Oanță, ambii de la Universitatea A Coruña – Spania.

          La eveniment sunt invitați să participe studenții doctoranzi și masteranzii de la Facultatea de Drept din cadrul universității, precum și toți cei interesați.