DECAN

Conf.univ.dr. Roxana Colette SANDULOVICI

 


AUDIENŢE:

  • DECAN – Conf.univ.dr. Roxana Colette SANDULOVICI: Marţi 1600-1800 (Clădirea Șincai)

 


CONSILIUL FACULTĂŢII DE FARMACIE

DEPARTAMENTUL FARMACIE

  1. Conf.univ.dr. Ion MIRCIOIU – director
  2. Conf.univ.dr. Roxana SANDULOVICI – consilier
  3. Conf.univ.dr. Gabriela OPRIȘAN – consilier
  4. Lect.univ.dr. Iulian SÂRBU – consilier

CONSILIUL

  1. Prof.univ.dr. Adrian ONU
  2. Conf.univ.dr. Roxana SANDULOVICI
  3. Conf.univ.dr. Ion MIRCIOIU
  4. Andrei FRUMUȘELU – student
  5. Alexandra IORDACHE – studentă

 


 

CUVÂNTUL DECANULUI

 

Nu voi încerca să vă conving că noi suntem cei mai buni, pentru că suntem abia la început de drum. Este însă adevarat că pe termen lung ne dorim să ajungem o instituție de învățământ competitivă și apreciată pe plan național și internațional. Aș dori doar să vă prezint câteva aspecte pe care noi le considerăm relevante despre existența și funcționarea noastră.

Deși este o facultate înființată recent, studenții care ne-au pășit pragul se bucură deja de îndrumarea și atenția unui colectiv de cadre didactice competent, centrat pe învățare și ghidare pe întreg parcursul academic, pe baza unor programe analitice actualizate, axate pe experiment, fundamentare și înțelegere a informațiilor de specialitate. Am avut încă de la început o bună colaborare cu studenții noștri, bazată pe respect reciproc, încredere și comunicare continuă.

Dotată cu spații moderne și încăpătoare, Facultatea de Farmacie oferă un mediu de lucru propice, stimulativ și dinamic, atât studenților cât și cadrelor didactice. Urmărim în permanență să oferim studenților noștri cadrul și condițiile de formare în direcția dorită, fie că acest lucru înseamnă activitate într-o farmacie, companie de producție de medicamente sau laborator de cercetare.

Pentru că în profesia de farmacist lucrul cu pacienții este esențial, una dintre sarcinile nescrise ale Facultății de Farmacie este să îi învățăm pe studenți să fie oameni înainte de toate, pentru a putea înțelege nevoile pacienților.

Și nu în ultimul rând, punând în fiecare zi „minte și suflet” deopotrivă în activitatea didactică și de cercetare, ne place să spunem cu legitimă mândrie că suntem cei mai noi maiorescieni.

 

Decan,

Conf.univ.dr. Roxana Colette SANDULOVICI