Organizăm workshopuri gratuite pentru studenții UTM de la toate ciclurile de studii (licenta, masterat, doctorat), în cadrul cărora aceștia își vor dezvolta competenţe şi abilități care cresc şansele de integrare pe piaţa muncii.

Participarea se face pe bază de înscriere în funcție  de  calendarul sesiunilor. Detalii în secțiunea Evenimente.

Temele abordate in workshopuri:

  • Descoperirea potentialului profesional (Autocunoastere): vizeaza un proces de auto-reflectie ghidata pentru cei care vor sa isi descopere resursele personale (valori, interese, abilitati, personalitate) in vederea luarii unor decizii mai bune in privinta carierei.
  • Explorarea oportunitatilor de cariera: propusa pentru cei care vor sa descopere care sunt optiunile pofesionale potrivite pentru ei, in acord cu potentialul si interesele lor profesionale si cum se pot pregati cat mai bine pentru a-si atinge obiectivele profesionale.
  • Portofoliul de angajare: foarte util celor care doresc sa isi creeze un CV si o imagine profesionala adaptate cerintelor angajatorilor, crescandu-si astfel sansele de a obtine locul de munca dorit
  • Pregatirea pentru un interviu de angajare: pentru cei care vor sa gestioneze eficient provocarile unui proces de selectie in vederea angajarii.