Erasmus+ este programul Uniunii Europene în domeniile educației, formării, tineretului și sportului. Erasmus+ oferă oportunități de studiu, formare, voluntariat sau dobândire a experienței profesionale în străinătate pentru milioane de europeni.

Universitatea Titu Maiorescu (UTM) are o experiență îndelungată în implementarea programului Erasmus+, obținând prima Cartă Erasmus în anul 2004 şi organizând mobilități începând cu anul 2005. Datorită activității de internaționalizare, numărul de studenți străini s-a dublat, iar mobilitățiile Erasmus+ au crescut anual cu 10%.

De-a lungul istoriei sale, Universitatea Titu Maiorescu s-a dezvoltat ca o universitate comprehensivă, fiind singura universitate privată din România care oferă o educație medicală integrată în cadrul Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Prin intermediul programelor cu predare în limba engleză, UTM a devenit o universitate atractivă pentru studenții internaționali, dar și pentru cadrele didactice din străinătate, care pot desfășura activităţi de cercetare într-o limbă de circulație internațională.

Dacă sunteți un student Erasmus care va studia la Universitatea Titu Maiorescu, vă rugăm să vizitați secțiunea Incoming students.

Dacă sunteți student al Universității Titu Maiorescu și doriți să descoperiți mai multe detalii despre programul Erasmus+ și despre mobilitățile internaționale, vă rugăm să vizitați secțiunea Outgoing students.

Pentru mai multe informații, puteți să ne vizitați la Departamentul Relații Internaționale sau să ne contactați la adresa de email erasmus@univ.utm.ro.