Dragi studenți,

Joi 24.11.2022 de la ora 14:00, în sala M204 vă invităm la un Seminar de Perfecționare Vocațională cu tema „GDPR in asigurări”, organizat în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare.

Invitați:

 • D-na Conf. univ. dr. Laura Elly NAGHI, Doctor în domeniul Finanţe – Asigurări cu o experiență de peste 20 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor, trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) şi profesori preuniversitari;
 • Dl Ciprian MIHALACHE – Director Departament Juridic și Conformitate, cu o experiență de peste 14 ani în domeniul asigurărilor, 8 ani în domeniul leasingului. A coordonat și implementat multe proiecte în cadrul societăților la care lucrează, în aria legală și de conformitate: GDPR, IDD, Solvency II și altele.   

 

 

https://www.isf.ro/ro/seminar-de-perfectionare-vocationala-smartfinisf-la-universitatea-titu-maiorescu-din-bucuresti-24

 

 

 

Dragi studenți și masteranzi,

Institutul de Studii Financiare (ISF) in parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare- Reasigurare din România anunță lansarea proiectului „Academia de Asigurări”. Proiectul este deschis oricărui student care dorește să își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurărilor, prin interacțiunea cu specialiști din domeniu. Important:

 1. cei interesați pregătesc un CV și un eseu de 1 pagină și le trimit până pe 15 februarie la academia@unsar.ro;
 2. vor fi selectați 25 studenți pentru a participa GRATUIT la acest program;
 3. cei selectați particip la  sesiuni de training (90 min fiecare) oferite online pe teme precum: subscriere, management de risc, daune etc. 1-28.03.2022;
 4. se formează 5 echipe ce lucrează la un studiu de caz până pe 12 aprilie;
 5. echipa câștigătoare câștigă 5 laptopuri – 20 aprilie.

Mai multe detalii găsiți https://www.isf.ro/ro/academia-de-asigurari.


 

Dragi studenți si masteranzi,

Avem plăcerea sa va invitam joi 4.11 2021 de la ora 14:00 la primul eveniment organizat de către Facultatea noastră in cadrul parteneriatului academic încheiat cu Institutul de Studii Financiare (ISF) – proiectul ”SmartFIN@ISF – Seminarii de perfecționare vocațională”. Proiectul presupune susținerea de seminare ce includ:
–  prezentări interactive pe subiectul carierei (recrutare, dezvoltare personală), pornind de la  cerințele pieței/companiilor și continuând cu dificultățile cu care se confruntă viitorii angajați, mai ales în context pandemic;
–  prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii private.

Invitați speciali:

 • dl. prof.univ.dr. Marian SIMINICĂ – Director executiv al ISF și profesor universitar doctor la Universitatea din Craiova;
 • doamna Conf. univ. dr. Laura Elly NAGHI – doctor în domeniul Finanțe – Asigurări cu o experiență de peste 15 ani în domeniul formării profesionale a adulților, trainer autorizat ANC, cu certificări internaționale;
 • dl. Leonard LACHE, CFA, FRM, PhD, specialist in  instrumente și piețe financiare, modelare financiară și managementul riscului;
 • dl Paul Dumitru, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Serviciul de Monitorizare și Educație Financiară.

Studenții participanți vor primi un chestionar de evaluare în domeniul consilierii de carieră in domeniul financiar, precum si certificate de participare eliberate de ISF și recunoscute de instituțiile ce activează în domeniul piețelor financiare non-bancare.

Va așteptăm!

 

Link-ul întâlnirii aici.


 

A.S.F. – LABORATORUL ACADEMIC 2021

Program dedicat studenților și masteranzilor

 

În baza protocolului încheiat între  Univesitatea Titu Maiorescu și Autoritatea de Supraveghere Financiară, studenții și masteranzii Facultății de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor din cadrul UTM sunt invitți să participe la workshop-urile organize de ASF în cadrul Laboratorului Academic.

Workshop-ruile din cadrul proiectului Laboratorul Academic sunt organizate pe teme diverse, participanții având oportunitatea de a cunoaște numeroși specialiști în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice privind activitatea de servicii de investiții financiare și nu numai. Domeniile și tematica sunt variate: managementul continuității în afaceri, inteligență emoțională, managementul riscurilor, etc.

Întâlnirile din Sementrul I vor fi organizate cu ajutorul platformei Microsoft TEAMS.

 

 


Program stagii de practică

Start spre viitorul tău! 

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară îţi oferă oportunitatea de a-ţi dezvolta cunoştinţele şi competenţele în domeniul supravegherii pieţelor financiare non-bancare, prin efectuarea stagiilor de practică în cadrul autorităţii.

Dacă eşti student/masterand poţi aplica pentru efectuarea stagiului de practică în cadrul A.S.F., beneficiind astfel de o experienţă practică deosebită.

CERINŢE:

 • Student la ciclul de licenţă sau masterat;
 • Cunoștințe limba engleză nivel avansat;
 • Cunoştinţe Ms Office nivel avansat.

 

DOCUMENTE PENTRU ÎNSCRIERE:

 • Copie act identitate;
 • C.V.

 

Dacă îndeplineşti cerinţele, trimite documentele de înscriere pe adresa de e-mail cariere@asfromania.ro  până la data de 31.05.2019.

A.S.F. va actualiza periodic tabelul centralizator privind organizarea stagiilor de practică, pe măsură ce apar noi oportunități sau atunci când un ciclu de practică se reia, studenții /masteranzii participanți la program finalizând stagiul pentru care au optat. 

A.S.F. are porţile deschise.

Păşeşte cu încredere!


 

LABORATORUL ACADEMIC

Societățile de servicii de investiții financiare

 

Conducerea Facultăţii de Finanţe-Bănci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti anunță organizarea Laboratorului Academic cu tema ”Societățile de servicii de investiții financiare” în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.asfromania.ro/edu).

 

Marți, 20 noiembrie 2018, ora 09:00

SALA M 104

 

În cadrul Laboratorului Academic având ca temă ”Societățile de servicii de investiții financiare”, susținut de un profesionist din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, participanții au oportunitatea de a interacționa cu un specialist în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice privind activitatea societăților de servicii de investiții financiare.

 

Vă așteptăm! 

 


 

LABORATORUL ACADEMIC

Piața de capital de la teorie la practică

 

Conducerea Facultăţii de Finanţe-Bănci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti anunță organizarea Laboratorului Academic cu tema ”Piața de capital de la teorie la practică” în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.asfromania.ro/edu).

 

Luni, 26 noiembrie 2018, ora 10:00

SALA M 207

 

În cadrul Laboratorului Academic având ca temă ”Piața de capital de la teorie la practică”, susținut de un profesionist din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, participanții au oportunitatea de a interacționa cu un specialist în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice ale funcționării pieței de capital.

 

Vă așteptăm! 

 


 

Sesiunea de Comunicări Științifice pentru Studenți

Invităm comunitatea de studenți și de cadre didactice din Facultatea de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor să participe la ediția din acest an a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești care va avea loc în zilele de 18 Mai 2018, între orele 09:00 – 14:00, la sediul facultății noastre din București, Calea Văcărești, nr. 189, sector 4, Corp M.

 

Pentru înregistrare și orice alte informații suplimentare, vă rugăm să contactați coordonatorul acestui eveniment, Lect.univ.dr. Oana Claudia Ionescu, e-mail: oanaclaudia.ionescu@gmail.com.

 

Vă aşteptăm!

 


 

Conferinţa Internaţională pentru Studenţi şi Elevi
„Economia Verde: provocări, constrângeri şi oportunităţi”
(Green Economy: chellanges, constraints and opportunities)

Internship in the Czech Republic


Alătură-te echipei Coface România – Internship Data Entry!


Alătură-te echipei Coface România – Internship Telesales!


BDO Summer School


Workshop BDO FINANCIAL AUDIT BEYOND NUMBERS


SHAPE YOUR FUTURE WITH BDO


LABORATORUL ACADEMIC

Organisme de plasament colectiv

 

Conducerea Facultăţii de Finanţe-Bănci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti anunță organizarea Laboratorului Academic cu tema ”Organisme de plasament colectiv” în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.asfromania.ro/edu).

 

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, ora 10:00

SALA M 207

 

În cadrul Laboratorului Academic având ca temă ”Organisme de plasament colectiv”, susținut de un profesionist din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, participanții au oportunitatea de a interacționa cu un specialist în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice ale funcționării organismelor de plasament colectiv.

 

Vă așteptăm! 

 


 

Sesiunea de Comunicări Științifice pentru Studenți

Invităm comunitatea de studenți și de cadre didactice din Facultatea de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor să participe la ediția din acest an a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești care va avea loc în zilele de 19 Mai 2018, între orele 09.00 – 14.00, la sediul facultății noastre din București, Calea Văcărești, nr. 189, sector 4, Corp M.

 

Pentru înregistrare și orice alte informații suplimentare, vă rugăm să contactați coordonatorul acestui eveniment, Lect.univ.dr. Oana Claudia Ionescu, e-mail: oanaclaudia.ionescu@gmail.com.

 

Vă aşteptăm!