A.S.F. – LABORATORUL ACADEMIC 2021

Program dedicat studenților și masteranzilor

 

În baza protocolului încheiat între  Univesitatea Titu Maiorescu și Autoritatea de Supraveghere Financiară, studenții și masteranzii Facultății de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor din cadrul UTM sunt invitți să participe la workshop-urile organize de ASF în cadrul Laboratorului Academic.

Workshop-ruile din cadrul proiectului Laboratorul Academic sunt organizate pe teme diverse, participanții având oportunitatea de a cunoaște numeroși specialiști în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice privind activitatea de servicii de investiții financiare și nu numai. Domeniile și tematica sunt variate: managementul continuității în afaceri, inteligență emoțională, managementul riscurilor, etc.

Întâlnirile din Sementrul I vor fi organizate cu ajutorul platformei Microsoft TEAMS.

 

 


Program stagii de practică

Start spre viitorul tău! 

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară îţi oferă oportunitatea de a-ţi dezvolta cunoştinţele şi competenţele în domeniul supravegherii pieţelor financiare non-bancare, prin efectuarea stagiilor de practică în cadrul autorităţii.

Dacă eşti student/masterand poţi aplica pentru efectuarea stagiului de practică în cadrul A.S.F., beneficiind astfel de o experienţă practică deosebită.

CERINŢE:

  • Student la ciclul de licenţă sau masterat;
  • Cunoștințe limba engleză nivel avansat;
  • Cunoştinţe Ms Office nivel avansat.

 

DOCUMENTE PENTRU ÎNSCRIERE:

  • Copie act identitate;
  • C.V.

 

Dacă îndeplineşti cerinţele, trimite documentele de înscriere pe adresa de e-mail cariere@asfromania.ro  până la data de 31.05.2019.

A.S.F. va actualiza periodic tabelul centralizator privind organizarea stagiilor de practică, pe măsură ce apar noi oportunități sau atunci când un ciclu de practică se reia, studenții /masteranzii participanți la program finalizând stagiul pentru care au optat. 

A.S.F. are porţile deschise.

Păşeşte cu încredere!


 

LABORATORUL ACADEMIC

Societățile de servicii de investiții financiare

 

Conducerea Facultăţii de Finanţe-Bănci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti anunță organizarea Laboratorului Academic cu tema ”Societățile de servicii de investiții financiare” în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.asfromania.ro/edu).

 

Marți, 20 noiembrie 2018, ora 09:00

SALA M 104

 

În cadrul Laboratorului Academic având ca temă ”Societățile de servicii de investiții financiare”, susținut de un profesionist din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, participanții au oportunitatea de a interacționa cu un specialist în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice privind activitatea societăților de servicii de investiții financiare.

 

Vă așteptăm! 

 


 

LABORATORUL ACADEMIC

Piața de capital de la teorie la practică

 

Conducerea Facultăţii de Finanţe-Bănci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti anunță organizarea Laboratorului Academic cu tema ”Piața de capital de la teorie la practică” în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.asfromania.ro/edu).

 

Luni, 26 noiembrie 2018, ora 10:00

SALA M 207

 

În cadrul Laboratorului Academic având ca temă ”Piața de capital de la teorie la practică”, susținut de un profesionist din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, participanții au oportunitatea de a interacționa cu un specialist în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice ale funcționării pieței de capital.

 

Vă așteptăm! 

 


 

Sesiunea de Comunicări Științifice pentru Studenți

Invităm comunitatea de studenți și de cadre didactice din Facultatea de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor să participe la ediția din acest an a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești care va avea loc în zilele de 18 Mai 2018, între orele 09:00 – 14:00, la sediul facultății noastre din București, Calea Văcărești, nr. 189, sector 4, Corp M.

 

Pentru înregistrare și orice alte informații suplimentare, vă rugăm să contactați coordonatorul acestui eveniment, Lect.univ.dr. Oana Claudia Ionescu, e-mail: oanaclaudia.ionescu@gmail.com.

 

Vă aşteptăm!

 


 

Conferinţa Internaţională pentru Studenţi şi Elevi
„Economia Verde: provocări, constrângeri şi oportunităţi”
(Green Economy: chellanges, constraints and opportunities)

Internship in the Czech Republic


Alătură-te echipei Coface România – Internship Data Entry!


Alătură-te echipei Coface România – Internship Telesales!


BDO Summer School


Workshop BDO FINANCIAL AUDIT BEYOND NUMBERS


SHAPE YOUR FUTURE WITH BDO


LABORATORUL ACADEMIC

Organisme de plasament colectiv

 

Conducerea Facultăţii de Finanţe-Bănci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti anunță organizarea Laboratorului Academic cu tema ”Organisme de plasament colectiv” în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.asfromania.ro/edu).

 

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, ora 10:00

SALA M 207

 

În cadrul Laboratorului Academic având ca temă ”Organisme de plasament colectiv”, susținut de un profesionist din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, participanții au oportunitatea de a interacționa cu un specialist în domeniu și de a se implica în discuții interactive ce au ca principal obiectiv înțelegerea aspectelor practice ale funcționării organismelor de plasament colectiv.

 

Vă așteptăm! 

 


 

Sesiunea de Comunicări Științifice pentru Studenți

Invităm comunitatea de studenți și de cadre didactice din Facultatea de Finanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor să participe la ediția din acest an a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești care va avea loc în zilele de 19 Mai 2018, între orele 09.00 – 14.00, la sediul facultății noastre din București, Calea Văcărești, nr. 189, sector 4, Corp M.

 

Pentru înregistrare și orice alte informații suplimentare, vă rugăm să contactați coordonatorul acestui eveniment, Lect.univ.dr. Oana Claudia Ionescu, e-mail: oanaclaudia.ionescu@gmail.com.

 

Vă aşteptăm!